Vleeswaren Vandecruys

Slagerij Vandecruys heeft oog voor de beste ingrediënten en puur traditioneel vakmanschap. Versheid, kwaliteit en aandacht voor efficiënte bediening zijn dan ook de sterke troeven van de hele organisatie.
 
De zwarte en witte pensen, en het huisbereide gezouten spek van Slagerij Vandecruys zijn allen officieel erkende streekproducten in de Kempen en de provincie Antwerpen. Bovendien is Slagerij Vandecruys al 8 jaar op rij aanbevolen en bekroond als topwinkel door het culinaire magazine Ambiance, en zijn we officieel Erkend Ambachtsman en vertegenwoordiger van het label Pure Kempen!
 
Kwaliteit geldt niet alleen voor de zwarte en witte pensen, maar uiteraard ook voor het andere vlees dat in de toonbank ligt. Slagerij Vandecruys maakt het verschil, en het ambachtelijke primeert!
Gezouten spek en hespenspek, gerookte ossebil, gerookt spek, bacon, boterhamworst, grillworsten, frikadellenkoek, kippenbrood, vele slaatjes (zeker ook de rauwkostsalades niet te vergeten) en tal van bereide gerechten zijn overigens huisbereid.
Ook de herkomst van het rundvlees is gegarandeerd gecontroleerd en het behaalde logo van QualityGuard garandeert een op en top perfecte hygiëne!
 
Sinds enkele jaren kan je bij Slagerij Vandecruys ook online je vlees bestellen via de uiterst gebruiksvriendelijke webshop. Afhalen kan in één van de 4 winkels, of in één van de 35 afhaalpunten. Vanaf 2018 wordt er ook aan huis geleverd.

Onze producten

Zwarte en witte pensen - Vleeswaren Vandecruys
Kipkap - Vleeswaren Vandecruys
Filet d’Anvers - Vleeswaren Vandecruys
Streekproduct
Erkend Traditioneel Vlaams Streekproduct

Vergelijkbare producten

Andere producten verkrijgbaar

Kom gerust eens bij ons langs voor andere streeklekkers.

Verkoopspunten

  • Vleeswaren Vandecruys, Vaartstraat 44- 2440 Geel
  • Slagerij Vandecruys, Vaartstraat 42, 2440 Geel
  • Vleeswaren Vandecruys, Vaartstraat 44- 2440 Geel