Ambachtelijke Koffiebranderij Mokapi

Bedrijfsgegevens

Eindhoutseweg 17
2431 Laakdal
+32 14 84 16 06

Ambachtelijk gebrande koffie-melange.
Er zijn weinig dingen die de geur van een heerlijke kop koffie bij de ochtendkrant overtreffen.

Daarom wil Mokapi u helpen de beste koffie te kiezen. Door grondige studie en een hoop ervaring zijn we het koffiebranden meester geworden en bieden we u kwaliteitskoffie met een uitzonderlijk breed pallet aan aroma’s  en milieuvriendelijk productieproces.

De uitstekende kwaliteit van onze mélanges bezorgde onze koffie de titel 'streekproduct' van de Kempen.

Ook al drink je ’s avonds om 22 uur nog een tas Mokapi-koffie, dan nog slaap je een uur later als een roos. De reden is eenvoudig: de ambachtelijke koffies van Mokapi zijn gemaakt van de beste koffiebonen die traag worden gebrand (roasting).

Daardoor ontstaan honderden geur- en smaakstoffen – evenwel geen die je slaap verstoren – en krijgt de koffie een uitermate zachte smaak. Mokapi is een op-en-top Kempens product en staat voor kwaliteit, gezondheid en betaalbaar.

Een ambachtelijk gebrand arabicaboontje heeft een lichtbruine, matte kleur. In de grootindustrie zien de bonen zwart en blinken ze, een teken dat ze verbrand zijn. De kwaliteit behoud je door de lange branding. Onze koffies hebben een zachte, maar maximale smaak en zijn goed voor de gezondheid. Koffie blijft een natuurproduct wanneer de bonen op de juiste manier worden geroosterd.

Onze producten

Kempenkoffie
Koffie
Erkend Traditioneel Vlaams Streekproduct
Streekgebonden product A

Vergelijkbare producten

Andere producten verkrijgbaar

Kom gerust eens bij ons langs voor andere streeklekkers.

Verkoopspunten

  • Eindhoudseweg 17A 2431 Veerle Laakdal (https://mokapi.clickshop.be/nl)